Petróleum - a gyógyító szer


Tapasztalatok

O.K., Saarbrücken, Németország: Barátom (32 éves) ezen a nyáron (2012) akut leukémiában betegedett meg. Természetesen kórházba került és elkezdték a kemoterápiát. Eközben otthon egy hónapon át mindent felkutattam a rákról és a lehetséges kezelésekről. Végül a petróleum mellett döntöttem, mivel a legegyszerűbb ill. a leggyorsabb módszer! Barátomat sikerült rávennem és már a kórházban elkezdte a petróleumkúrát. Majd a kemoterápiát is abbahagyta, csontvelő-átültetésre ill. sugárterápiára sem volt már szüksége, és hazament. Az orvosok egy hetet adtak neki! Otthon átállította a táplálkozását és további 4 héten át itta a petróleumot. Ma makkegészséges és mindenkinek egy csoda, akik csak a hagyományos orvoslásban hisznek! Én magam (25) két miómától szabadultam meg, barátnőm (25) a mellében lévő cisztától. Nénikém (49) a mellében lévő 2 cisztától. Már ki volt tűzve a műtét napja, amelyre szerencsére már nem került sor. Nagyapám 2 hetes rendszerességgel került kórházba magas vérnyomása miatt. Most már semmi baja, egészségesen tölti napjait otthonában.


Ország László, 59 éves, Magyarország: 13 napja már, hogy iszom a petróleumot, lassan vége a kúrának. Csodálatosan érzem magam, gyógyszert 3 nap után nem veszek be és azt mondhatom, hogy meggyógyultam. Már határozottan kijelenthetem, hogy a PETRÓLEUM TÉNYLEG GYÓGYSZER!!! 17 éves koromtól magas a vérnyomásom és ez nagyon rossz, mert a közérzetemet nagyon befolyásolta ez az állapot. És most annyira jó minden, hogy el sem hiszem. A szívem sem úgy ver, kalimpál, ahogy régebben. Volt, mikor ülő helyzetben úgy vert, mint más embernek futás után. Nem beszélve a gerincemről. Inas koromban már gerinckezelésre jártam, meg is műtötték, de sokszor kellett helyzetet változtatni, hogy ne fájjon. Nem beszélve a cukorbetegségről. És ezek a bajaim három nap alatt megszűntek úgy, hogy még gyógyszert sem kell már bevennem!!!!!! Komolyan mondom, új ember lett belőlem!!!

Marg. Koschate asszony, iskolaigazgató, Eschweiler, Németország: Tapasztalataim szerint legcélszerűbb kis kortyokban fogyasztani, hajnali 4 óra körül. Ekkor 8 órakor már tudtam reggelizni. 14 nap múlva már nem volt érezhető rajtam a végstádiumban lévő rákos betegek tipikus szaga. 6 nap múltán megkezdődött az elpusztult sejtek kiválasztódása, melyeknek egy részét felajánlottam a helyi kórház patológiai osztályának vizsgálatra. Megerősítették, hogy elhalt rákszövetekről van szó. 32-35 napon át vettem magamhoz a petróleumot, 9 napos kihagyásokkal. Kellemes mellékhatásként észleltem, hogy ezen időszak alatt reumás panaszaim teljesen eltűntek.

Kräge asszony, Berlin, Németország: Régóta szenvedtem magas vérnyomásban, vérkeringési rendellenességben, szívproblémáim is voltak, ezenkívül reumám. Semmi sem segített, alig tudtam járni és a lábaim is állandóan remegtek. Nem tudtam dolgozni. Mikor elkezdtem a petróleumot fogyasztani, rá 4 hétre ezt mondta egy barátnőm: Mi a titkod? Egyre fiatalabbnak nézel ki! 68 éves vagyok. Mindenütt a 40-es éveim közepén járónak gondolnak. A férjem kereskedő, 65 éves. Mindig meggörnyedve járt. Most mindketten büszkék vagyunk arra, hogy úgy fut, mint egy fiatalember. Mindenki, aki ismer minket, kérdezi, hogy mit szedünk? Mikor huzatot kaptam, az egész testemet petróleummal átitatott szivaccsal dörzsöltem át. Hagytam megszáradni magamon, azt követően elmúltak a fájdalmaim.

Paul Saarmann úr édesanyja, Spelle, Németország: Fiam 1971. december 22-én 19 évesen került a münsteri klinika műtőjébe és az operációt alighogy megkezdték, be is fejezték: mindenütt rákos daganat. Az orvosok 14 napot adtak neki. Átszállítottuk a rheinei Jacobi Kórházba, ahol naponta két teáskanálnyi petróleumot kapott. 3 nap múlva ismét tudott enni és 14 napot követően a betegségét okozó sejtek székletével együtt távoztak a szervezetéből. 8 nap után hazamehetett. Az orvosok értetlenül álltak a történtek előtt. Fiam ismét munkába állt a gazdaságunkban.

Paula Ganner asszony, Ausztria: 31 éves koromban, 3 gyermek édesanyjaként, ágyban fekvő beteg voltam és kínok között vártam a halált. Az utolsó 3 hétben 12 kilót fogytam. 8 nap után hazaengedtek a kórházból. Diagnózis: mindenütt rákos daganat. Az orvosok a legjobb esetben is még 2 napot adtak. Műtét során 75 centiméteres bélszakaszt távolítottak el szervezetemből, amely bénulást, bélelzáródást okozott. A jobb vesémet is megtámadta a rák. Reménytelen helyzetemben eszembe jutott édesanyám módszere, melyet még az első világháború előttről hoztak magukkal haza az osztrák katonák a megszállt Bosznia-Hercegovinából. Az ottani vidéki lakosság különböző nyavalyáira petróleumot fogyasztott, de beteg testrészeiket is bedörzsölték vele. Férjem Innsbruckból desztillált petróleumot hozott. Üres gyomorra 1 evőkanállal vettem be belőle. 1 óra múltán mérséklődött a bénultságom és csökkentek a fájdalmak. Három napra rá mindenki csodálkozására felkeltem, hosszú idő óta először. Ismét tudtam enni hányás nélkül. Hat hét elteltével óriási étvággyal büszkélkedhettem és visszatértem normális 56 kiló súlyomhoz. Az innsbrucki nőgyógyász, dr. Mornadell, meglepődött, mikor Ganner asszony a petróleum első bevételét követő 11 hónapra rá egészséges fiúgyermeknek adott életet. Vérképe 100%-ban egészséges értékeket mutat. Mikor a kisfiú 3 éves korában gyermekbénulást kapott, az orvos beutalta az egyetemi klinikára, de Ganner asszony egy hét haladékot kért. A gyermeknek napi egy teáskanálnyi petróleumot adott 8 napon keresztül, mikor az orvos kérte a határidő eltelte miatt a gyermek klinikára való beszállítását. Megdöbbenésére ez már nem volt szükséges, mivel a fiúcska teljesen egészséges volt és az udvarban pajtásaival labdázott.

Max Schwartz úr, Berlin, Németország: Családomban már 60-70 éve használjuk a petróleumot betegségek ellen. Feleségemmel együtt már túl vagyunk a nyolcvanon és minden péntek este 15 csepp petróleumot veszünk magunkhoz kockacukorra csöpögtetve. Édesanyám mindig azt mondta, hogy ha a gyerekeknek gondjuk van a tüdejükkel, egyenek fokhagymát; bélproblémákra fogyasszanak petróleumot, desztillált formában vagy anélkül, az mindegy. Van 2 uszkárom, egyiknek gyerekökölnyi daganat volt a nyakán, meg kellett volna műteni. Naponta 3-szor kapott petróleumot kockacukorra csöpögtetve és 2 hét múlva nyoma sem volt a daganatnak.

Helene Noggler asszony, Nauders, Ausztria: A mellemben lévő csomókat műtéti úton távolították el. Majd kiderült, hogy a petefészek is rákos, valamint a méhre is átterjedt. A hólyagomat bénulás miatt meg kellett nyitni. Férjem, aki postásként dolgozik, azt a tanácsot kapta, hogy "adj a feleségednek napi egy teáskanálnyi petróleumot üres gyomorra!" Fájdalmaim csökkentek, ismét tudtam enni és a morfiuminjekciókra sem volt már szükség. 6 hét múlva lökésszerű összehúzódások jelentkeztek az altestemben. Orvost hívtunk, aki alig akart hinni a szemének: dr. Penz tanúja volt a daganatok kilökődésének. Ez nem lehet igaz, mondta, mivel klinikai szempontból már halottnak kellene lennem. Injekciót adott a kezdeti erős vérzés miatt. 4 hét elteltével teljesen egészségessé váltam, azóta hegyet mászom, partikon táncolok és élvezem az életet.

Margarete Weber asszony, Innsbruck, Ausztria: Egy nap ebéd után nem érzetem jól magam és lefeküdtem. Este nem volt étvágyam, nem tudtam enni. Eleinte gyomorfekélyt diagnosztizáltak, majd a következő vizsgálat már gyomorrákot állapított meg. 14 napon át egy teáskanálnyi petróleumot ittam. 14 napnyi szünet után megismételtem a kúrát. Az első kezelés 12-ik napján már jobban éreztem magam. Lassan lábadoztam, megszűntek a fájdalmaim, a nyomás a gyomromban és az étvágytalanság. A vérképem kiváló értékeket mutatott. A kezelés előtt állandóan speciális étrenden voltam és a cukorbetegségem miatt rettenetes szomjúság is gyötört. Ez a betegségem is eltűnt, semmilyen gyógyszerre nincs szükségem.

Josef Schober úr, 57 éves: Prosztataproblémáim voltak, ezért 4 héten át reggel és este 1-1 teáskanálnyi petróleumot ittam. Már 14 nap elteltével ismét vissza tudtam tartani a vizeletemet. További két hét múltán a prosztata, melyet az orvosok nem tudtak kezelni, normál méretűvé lohadt le. Két évvel később gyomorfekély kínzott, de 3 hetes petróleumkúrát követően rendbe jöttem. 24 éves fiamnak krónikus hólyagbántalmai voltak. Bizonyos ideig 1 teáskanálnyi petróleumot vett magához. Tökéletesen meggyógyult. Uszkár kutyája elvesztette szép szőrzetét, az állatorvos leukémiát állapított meg. 7 hetes kúrát követően a kutya visszanyerte csinos vastag bundáját.

Mary Jesacher asszony (60 éves): Mellrákban szenvedtem, de most már nem félek a ráktól, pedig sokat szenvedtem. A három sugárkezelés eredménytelen volt és a jobb mellemet le kellett venni. Depresszióba és kétségbeesésbe estem. 14 napon át napi 3 teáskanálnyi petróleumot ittam, majd 10 napra szüneteltettem és megismételtem a kúrát. A következő évben ismét megcsináltam. Azóta nincs problémám és a ráktól való állandó félelmem is elszállt.

Ilse Wallner asszony, Hall, Ausztria: Műtétnél csak megnyitottak: reménytelen. Hasnyálmirigyrák súlyos formája, mindkét mellékvesén. Hazaküldtek meghalni. Mikor rövid időre felébredtem öntudatlan állapotomból, a férjem beadta az első kanálnyi petróleumot. Néhány óra múlva jelentkeztek a jobbulás első jelei. A negyedik napon olyan jól éreztem magam, hogy fel akartam kelni. A kúra 10 napon keresztül tartott. Az orvosok nem értették, de kénytelenek voltak gyógyulttá nyilvánítani.

Friedrich Madrian úr, Oberwietingberg, Ausztria: Gyermekkorom óta, a század kezdetén, a petróleum állandó háziszer volt és fagyott testrészekre, reuma, isiász (ülőidegzsába), torokgyulladás, belső és külső megbetegedések ellen alkalmazták. 1000 méterre a tengerszint felett lakunk, ritkán megyünk le a völgybe, ezért is nagy érték az ilyen becses medicina.

B. kisasszony, Nunspeet, Hollandia: Napi egy alkalommal fogyasztottam petróleumot és a régóta kimaradt menstruációm azonnal visszatért a normális ciklusába.

W. úr, Ommen, Hollandia: Mikor 12 éves kisfiú voltam, tüdőtályogban és vesegyulladásban szenvedtem. A petróleum gyógyított meg.

A. asszony, Zoetermeer, Hollandia: Sikeresen kezeltem petróleummal a vállamban lévő akut ízületi gyulladást, külsőleg. Két nap után megszűnt a fájdalom és az ötödik nap a rendes mozgásképesség is visszatért.

T. úr felesége, Hollandia: Férjem rákbetegségéből épült fel a petróleumkúra segítségével. Orvosai legnagyobb megrökönyödésére, akik már feladták, ismét biciklizik.

T. úr, Haaksbergen, Hollandia: 34 éven át kínlódtam ekcémával [bőrkiütés]. Petróleum hatására teljesen eltűnt.

K. kisasszony, Heerde, Hollandia: Jó ideje egy kékes-vörös csomó jelent meg a karomon. Petróleummal való napi bedörzsölést követően 4 hét múlva nyoma sincs.

V. úr, Emmeloord, Hollandia: Régóta furcsa, kesernyés ízt éreztem a szájüregemben. 4 hetes kúra után megszűnt.

P. asszony, Wijhe, Hollandia: 14 napon keresztül néhány csepp petróleumot tettem a karomon megjelent fertőzésre és meglepetésemre szépen meggyógyult.

Van As asszony, Amersfoort, Hollandia: Négy nap óta dagadtak voltak a bokáim. Ez nagyon bántott, mert szívemben és lelkemben nő vagyok. Eltekintve a borzasztó fájdalomtól látványnak sem volt szép. De fájtak a karjaim, kezeim és a hátam is. A petróleum segítségével mindez elmúlt. Leírni is alig merem, mert ez számomra egy csoda.

82 éves férfi, Németország: 27 éves koromban hasnyálmirigyrákot állapítottak meg nálam. Az orvosok 2 hónapot adtak. Kezelés nélkül elhagytam a kórházat és reggeli előtt 1 órával egy stampedli petróleumot fogyasztottam, öt hónapon át. Ma 82 éves, naponta felgyalogol a Schloßberg-re, kivéve azt a heti 2 napot, amikor egy fitnesz-teremben edz. Egy múlt esztendőben elhunyt ismerősömnél 47 éves korában májrákot diagnosztizáltak, nem adtak neki többet 4 hónapnál. Megbetegedését követően naponta petróleumot vett magához, egészen élete végéig. 97 évesen ment el. Húgomat petróleum gyógyította ki altesti rákbetegségéből.

Hozzátartozó, Ausztrália: Feleségemet gyógyíthatatlan rákkal küldték haza a kórházból. Ha nem éppen ebben az időben olvastam volna a petróleumról szóló beszámolót, a feleségem már nem élne. Mivel csak szokványos, tisztítatlan petróleumunk volt, arra gondoltunk, hogy ha a feleségemnek már meg kell halnia, akkor már úgysincs veszteni valónk. Én is fogyasztottam, hogy legalább együtt haljunk meg. Azonban a feleségem teljesen egészséges lett!

Farudin Djeluli, Szerbia: A petróleum szó szerint megmentette az életemet. 2008 vége óta hónapokon keresztül rettenetes fájdalmat éreztem a gyomromban, de nem mentem orvoshoz, mivel úgy véltem, elmúlik. Mikor már nem tudtam enni és kevesebb, mint 50 kilóra lefogytam, tudatosult bennem, hogy nagyon beteg vagyok és orvoshoz mentem. Azonnal közölte velem, hogy gyomorrákom van, de nem hittem el. Elmentem egy másik, majd egy harmadik orvoshoz, de mind ugyanazt mondták. Dr. Istvan Klemi patológus professzor a gyomor rosszindulatú daganatát diagnosztizálta. A klinikán 2 hónapot adtak; műtét és kemoterápia mellett talán van még három évem. Itt a vég - gondoltam. Elutaztam szülőföldemre, Macedóniába, hogy elbúcsúzzak. Tetovo melletti falumban hallottam egy asszonyról, aki méhrákban szenvedett. Egész testében áttétek voltak, de petróleumot fogyasztva meggyógyult. Ezen felbuzdulva magam is el kezdtem inni a petróleumot, minden nap. Természetesen meg sem fordult a fejemben az orvosok által javasolt gyógykezelés, viszont naponta kétszer ittam a petróleumból. Egy reggel arra ébredtem, hogy valami nem stimmel. Aztán rájöttem: elmúlt az alhasi fájdalmam és ismét tudtam rendesen enni. A naptár szerint ez volt a kúra 13. napja. Még most is alig hiszem el, hogy megmaradok!

Copyright © Lőrincz-Véger Gábor - Minden jog fenntartva!